Hjælp til               hjernerystelse

Jeg har specialiseret mig i hjernerystelser         Hjernerystelse - kom hele vejen

rundt 


Mange faktorer spiller ind i forhold til at komme sig. Det kan være nødvendigt at sætte ind på flere fronter. Respektere sine grænser, komme i gang igen, få sin søvn, få rørt kroppen, undgå stress, spise en hjernerystelsesvenlig kost, få nødvendige kropsbehanndlinger osv. - men systemet påvirkes også på andre planer. Der sker en neurometabolisk kaskade af reaktioner i hjernen. Altså ikke bare skader på væv, men ubalancer på et mere biokemisk plan. Blandt andet inflammation og oxidativ stress. Der kan også opstå ubalancer i nervesystemet, hvor 'bremsen' ikke virker så godt - og en hel del render ind i fordøjelses-problemer og hormonelle ubalancer. I mit arbejde tænker jeg hele vejen rundt. Læs mere rundt om på siden.
 

         Superkost til hjernerystelser

 

 


Min bog om kost og hjernerystelser.  Maden, vi spiser er en vigtig faktor, når man gerne vil hjælpe sin rystede hjerne på vej til at fungere normalt igen. Hjernen er meget følsom over for næringsstoffer og efter en hjernerystelse vil der være et øget behov for tilførsel af gode næringsstoffer for at bremse uhensigtsmæssige reaktioner. Gør noget aktivt for at tilføre god næring, frem for at dræne systemet eller gøre det vanskeligeere for hjernen med uhensigtsmæssige madvalg. Få også tips til at komme i gang. 


Læs mere her

        Klinik

 


Naturopatisk behandling af hjernerystelser - hvad er det? Som naturopath arbejder jeg på at afdække og genoprette ubalancer ved hjælp af kost, livsstilsændringer og naturmedicin. Der er ofte meget at hente. 

Jeg har indgående kendskab til hjernerystelse (og whiplash), da jeg har beskæftiget mig med rådgivning i ca. 20 år og selv har behandlet hjernerystelser i en årrække i min klinik.  Læse mere rundt på siden.


         En klient skriver"Min behandling hos Charlotte har givet mig mærkbar og hurtig fremgang, således at jeg nu skal starte i praktik. Jeg havde haft langvarig hjernerystelse i 3,5 år, da jeg startede hos Charlotte, og havde sat mig grundigt ind i både kost og kosttilskud i forbindelse med mine gener. Troede jeg. Den individuelle rådgivning viste dog, at der var meget mere at gøre, og Charlottes viden kan ikke erstattes af tips, som man læser i diverse medier. Jeg har fået svar på en masse spørgsmål bl.a. omkring hormoner og hjernerystelse, som ingen læge har kunnet hjælpe mig med. Det burde være en del af behandlingen for alle, der lider af langvarig hjernerystelse. Tusind tak. "

 

Charlotte Sig Andersen 42 år


Symptomskema til whiplash og hjernerystelse - download gratis


Tjek også fanen 'Læs mere'


Nakkeproblemer? Har du også whiplash? 
Læs min bog 'Bag om whiplash' og læs mere her på siden.