Charlotte Lillegaard Petersen

Naturopath


Referencer - hvad mine klienter skriver
"Min behandling hos Charlotte har givet mig mærkbar og hurtig fremgang, således at jeg nu skal starte i praktik. Jeg havde haft langvarig hjernerystelse i 3,5 år, da jeg startede hos Charlotte, og havde sat mig grundigt ind i både kost og kosttilskud i forbindelse med mine gener. Troede jeg. Den individuelle rådgivning viste dog, at der var meget mere at gøre, og Charlottes viden kan ikke erstattes af tips, som man læser i diverse medier. Jeg har fået svar på en masse spørgsmål bl.a. omkring hormoner og hjernerystelse, som ingen læge har kunnet hjælpe mig med. Det burde være en del af behandlingen for alle, der lider af langvarig hjernerystelse. Tusind tak." 


Charlotte Sig Andersen 42 år"Jeg har ikke haft det så godt siden før min hjernerystelse. Jeg er glad.


Jytte Madsen"Charlotte kender virkelig vejen i de udfordringer, man har efter en hjernerystelse. Jeg er nyskadet og fik heldigvis fat i Charlotte umiddelbart efter min ulykke. Jeg fik med det samme brugbare råd om håndtering, kostens betydning og fik anbefalet hensigtsmæssige kosttilskud. Stille og roligt har Charlotte anbefalet forskellige tilskud og henvist til andre fagpersoner og instanser lige der, hvor jeg fik brug for det. Jeg er kommet i gode hænder fra start og har undgået at sidde fast - nu er jeg godt i gang med tiltag, der hjælper mig videre. "


Ditte  47 år"Charlotte har en stor viden, når det gælder hjernerystelse og whiplash. Jeg har fået så megen god hjælp efter min ulykke."


Lise Jensen"Charlotte er bare super dygtig og engageret! Jeg kan anbefale hende! "


Psykolog Emilie Jahnnie.

 


"Du har en vidensbank ud en sidestykke, som godt kan imponere mig ret meget og forfalder ikke til disse lette løsninger, der reklameres med på andre sider, men gransker det hele. Imponerende! Du ved en masse om, hvad der virkelig skal til. Jeg kan kun anbefale at konsultere Charlotte, som jeg gjorde det, og stadig gør, da hun ved hvad hun taler om, og det er det hele værd ."  


Gitte Forsberg Bøjsen"Jeg har fået en indre ro med simple kostændringer og lidt kosttilskud til at stabilisere mit blodsukker. "


Trine 37 år"Jeg var skeptisk overfor alternativ behandling, men havde hverken lyst til at tage kolesterolsænkende medicin eller få diabetes – hvilket var mit scenarie.  Mit blodsukker har nu i lang tid været helt normalt og når jeg også passer den kost- og motionsplan, som Charlotte har lagt til mig, er mine triglycerider også pæne. Jeg får nu kun ½ blodtrykspille og er meget tilfreds. Det kan ses, at det nytter noget. "


Henrik Christoffersen"Jeg har Kronisk Neuroborreliose på 7. år og Charlotte har formået

at hjælpe mig mere en nogen dansk læge har! Charlotte har i løbet af 1 måned fået mig på benene igen, via komplet kostprogram og diverse produkter hun mente min krop trængte til. Det siger alt om Charlotte og hendes fantastiske viden. Du kan altid kontakte hende med spørgsmål og hvis hun ikke lige har svaret klar, finder hun det lynhurtigt. Hun har haft og har kæmpe betydning

for mig og min genvundende tro på livet.. Samtidig er hun super sød. Jeg kan kun anbefale hende!"


Rasmus Bach Madsen"Tusind tak for et super godt kursus. Du er en fantastisk god og sprudlende formidler."


Anette Steensen Møller


Hvis du har lyst til at give et bidrag

til denne side,  kan du sende det til

mig.