Hvad mine klienter skriver

"Charlotte er bare super dygtig og engageret! Jeg kan anbefale hende! "


Psykolog Emilie Jahnnie.

 

Hjernerystelse


"Min behandling hos Charlotte har givet mig mærkbar og hurtig fremgang, således at jeg nu skal starte i praktik. Jeg havde haft langvarig hjernerystelse i 3,5 år, da jeg startede hos Charlotte, og havde sat mig grundigt ind i både kost og kosttilskud i forbindelse med mine gener. Troede jeg. Den individuelle rådgivning viste dog, at der var meget mere at gøre, og Charlottes viden kan ikke erstattes af tips, som man læser i diverse medier. Jeg har fået svar på en masse spørgsmål bl.a. omkring hormoner og hjernerystelse, som ingen læge har kunnet hjælpe mig med. Det burde være en del af behandlingen for alle, der lider af langvarig hjernerystelse. Tusind tak." 


Charlotte Sig Andersen 42 år

"Jeg har fået en indre ro med simple kostændringer og lidt kosttilskud til at stabilisere mit blodsukker. "


Bodil 37 år

Urinsur gigt


"Charlotte har hjulpet mig meget i forhold til at få færre anfald af urinsur gigt og hjælp til smerter og inflammation, når anfald kommer. "


Peter 58 år


Stofskifte og overgangsalder


"Jeg har brugt Charlotte gennem flere år, og det er foregået gennem telefonisk konsultation. Jeg har altid oplevet hende som virkelig kompetent og fagligt dygtig, med en stor viden, som hun hele tiden opdaterer. Jeg har brugt hende i forhold til at være på vej mod og i overgangsalderen og i forhold til mit stofskifte. Jeg har altid følt mig tryg i ”hendes hænder” og måden hun gang på gang med overblik og seriøsitet har vejledt mig i hvad jeg kommer videre.


Hendes viden om og erfaring med urter, naturmedicin og kosttilskud (og meget andet) har været et uundværligt supplement til min egen viden og intuition. Jeg har fået flere a-ha oplevelser gennem samtalerne med Charlotte og fået justeret på indtag af fx kosttilskud, som jeg havde troet var det bedste for mig.


Jeg er dybt taknemlig for at have haft Charlotte til at holde mig i hånden professionelt, når der har været krise pga hormonforandringer og store påvirkninger grundet dette. Jeg har fået den opfattelse, som har været så vigtig for mig: DER ER ALTID NOGET AT GØRE. Det har Charlotte givet mig. Det håb at der altid er noget at gøre. Det er min generelle indstilling til sundhed og selvhelbredelse og sådan har jeg behandlet mig selv i mange år. Men de hormonelle forandringer har indimellem været så udfordrende, at jeg glemte det, at der altid er noget at gøre. Derudover har Charlotte sagt noget der satte sig dybt fast i min bevidsthed og som har hjulpet mig SÅ mange gange: JEG HAR SET SELV DE STÆRKESTE OG SEJESTE KVINDER BLIVE VÆLTET I DENNE FASE (på vej mod og i overgangsalderen).


Jeg anbefaler Charlotte som en virkelig dygtig behandler der kan sit kram, og som har en enorm viden at trække på og samtidig har en dejlig forståelse og god autoritet, som man har brug for, når man er helt nede at ligge på grund af massive udfordringer hormonelt."


Tina Meldgaard

Triglycerider og risiko for diabetes 2


"Jeg var skeptisk overfor alternativ behandling, men havde hverken lyst til at tage kolesterolsænkende medicin eller få diabetes – hvilket var mit scenarie.  Mit blodsukker har nu i lang tid været helt normalt og når jeg også passer den kost- og motionsplan, som Charlotte har lagt til mig, er mine triglycerider også pæne. Jeg er meget tilfreds. Det kan ses, at det nytter noget. "


Henrik Christoffersen


Overgangsalder og stress


"Naturopat Charlotte Lillegaard Petersen var min redningskvinde, da jeg blev væltet omkuld af en kombination af stress og overgangsalder. Når lægerne trak på skuldrene og kaldte alt for stress, så kunne Charlotte forklare mig, hvad der var på færde i kroppen, og hvad jeg selv kunne gøre i form af kost, vitaminer og urter.


Derfor kan jeg kun give Charlotte den bedste anbefaling, når man har brug for konkret og hurtig hjælp."


Dorthe Oxgren

"Tusind tak for et super godt kursus. Du er en fantastisk god og sprudlende formidler."


Anette Steensen Møller

Begyndende overgangsalder samt kronisk smertepatient


" Jeg kontaktede oprindeligt Charlotte pga. de gener jeg oplevede ved en begyndende overgangsalder, med dertilhørende ucharmerende og knap så brugervenlig adfærd. Ud over at hjælpe mig med dette, og dermed medvirke til at forhindre adskillige familiekriser her hos os, har hun også hjulpet mig med noget, jeg aldrig havde turdet håbe på, kunne lade sig gøre. Jeg har nemlig været kronisk smertepatient i næsten 6 år, og har dagligt måttet tage en del smertestillende medicin, som på ingen måder er godt for helbredet på sigt.


Efter jeg har været hos Charlotte har jeg, i samråd med min læge, kunnet trappe ud af min medicin og nu kan jeg klare mig med homøopatiske midler, naturmedicin og kosttilskud, og jeg har det nu bedre rent fysisk, end jeg havde på den konventionelle medicin. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale Charlotte, som har gjort en kæmpe forskel for mig på en professionel og yderst empatisk facon."


Lone K. 

Hjernerystelse


"Charlotte kender virkelig vejen i de udfordringer, man har efter en hjernerystelse. Jeg er nyskadet og fik heldigvis fat i Charlotte umiddelbart efter min ulykke. Jeg fik med det samme brugbare råd om håndtering, kostens betydning og fik anbefalet hensigtsmæssige kosttilskud. Stille og roligt har Charlotte anbefalet forskellige tilskud og henvist til andre fagpersoner og instanser lige der, hvor jeg fik brug for det. Jeg er kommet i gode hænder fra start og har undgået at sidde fast - nu er jeg godt i gang med tiltag, der hjælper mig videre. "


Ditte  47 år


På benene igen


"Jeg har Kronisk Neuroborreliose på 7. år og Charlotte har formået

at hjælpe mig mere en nogen dansk læge har! Charlotte har i løbet af 1 måned fået mig på benene igen, via komplet kostprogram og diverse produkter hun mente min krop trængte til. Det siger alt om Charlotte og hendes fantastiske viden. Du kan altid kontakte hende med spørgsmål og hvis hun ikke lige har svaret klar, finder hun det lynhurtigt. Hun har haft og har kæmpe betydning for mig og min genvundende tro på livet.. Samtidig er hun super sød. Jeg kan kun anbefale hende!"


Rasmus Bach Madsen

Vidensbank


"Du har en vidensbank ud en sidestykke, som godt kan imponere mig ret meget og forfalder ikke til disse lette løsninger, der reklameres med på andre sider, men gransker det hele. Imponerende! Du ved en masse om, hvad der virkelig skal til. Jeg kan kun anbefale at konsultere Charlotte, som jeg gjorde det, og stadig gør, da hun ved hvad hun taler om, og det er det hele værd ."  


Gitte Forsberg Bøjsen