Jeg har et samarbejde med Nordic Laboratories, hvor det er muligt anvende laboratorieanalyser  f.eks. i forhold til fordøjelsesproblematikker, allergi og meget mere.  www.nordicvms.com


I klinikken  


I min konsultation er du i centrum. Her er god tid og du får begrundede forslag til ændringer i kostvaner, livsstil, kosttilskud mv. Skræddersyet og overskueligt. Jeg støtter dig i at ville tage ansvar for din indsats.


Inden konsultationen er det en god idé at tænke over dit formål - hvad vil du gerne have

hjælp til? Hvad vil du gerne opnå? Hvad er du villig til selv at gøre som indsats?


Jeg har flere forskellige konsultationstyper. 


Korte konsultationer (15 minutter eller 30 minutter) til afgrænsede spørgsmål og problematikker, der ikke kræver en  dybdegående samtale.  Disse konsultationer er blevet ret populære og ofte kan man sagtens bruge de korte. Ring til mig og spørg - og du kan se mere under priser.


Klassiske naturopatiske konsultationer.  Her er god tid til at snakke hele vejen rundt og gå i dybden med dine problematikker. Inden du kommer,  udfylder du et spørgeskema. Du bliver spurgt om mange forskellige ting, fordi jeg gerne vil danne mig et overblik over din historie og hvad der kan spille ind. Jeg beder også ofte om et kostskema. Udfyld skemaerne, print dem ud og tag dem med,

når du kommer.


Opklarende, praktiske spørgsmål inden for 1 - 2 uger til dit program er inkluderet i prisen. Spørgsmål til behandling i øvrigt, besvares ved konsultation.


Nogle vælger at købe en konsultationspakke . Kontakt mig, så finder vi ud af, hvad der er relevant for dig.  Måske starte op med en time og følge op med kortere konsultationer.


Jeg har også online og/eller telefonkonsultationer.


Skriv eller ring til mig (ikke aften og weekend), hvis du gerne vil booke en konsultation. Se under kontakt.