I klinikken  


I min konsultation er du i centrum. Her er god tid og du får begrundede forslag til ændringer i kostvaner, livsstil, kosttilskud mv. Skræddersyet og overskueligt. Jeg støtter dig i at ville tage ansvar for din indsats.


Inden konsultationen er det en god idé at tænke over dit formål - hvad vil du gerne have

hjælp til? Hvad vil du gerne opnå? Hvad er du villig til selv at gøre som indsats?


Jeg har flere forskellige konsultationstyper. 


Korte konsultationer (15 minutter eller 30 minutter) til afgrænsede spørgsmål og problematikker, der ikke kræver en lang og dybdegående samtale. Se mere under priser.


Klassiske, naturopatiske konsultationer. Disse konsultationer er 1 - 1½ time og her er god tid til at snakke hele vejen rundt og gå i dybden med dine problematikker. Inden du kommer,  udfylder du et grundigt spørgeskema. Du bliver spurgt om mange forskellige ting, fordi jeg gerne vil danne mig et overblik over din historie og hvad der kan spille ind. Jeg beder også ofte om et kostskema. Udfyld skemaerne, print dem ud og tag dem med,

når du kommer.


Første gang tager ca. 1 - ½ time. Opklarende, praktiske spørgsmål inden for 1 - 2 uger til dit program er inkluderet i prisen. Spørgsmål til behandling i øvrigt, besvares ved konsultation.


Mange vælger at købe en konsultationspakke på 3 konsultationer. En opstartskonsultation og to opfølgende konsultationer. Se på siden med mine priser


Jeg har ofte Skype og/eller telefonkonsultation med klienter, som ikke bor i nærheden.


Skriv eller ring til mig (ikke aften og weekend), hvis du gerne vil booke en konsultation. Se under kontakt. 
Jeg har et tæt samarbejde med Nordic Laboratories, hvor det er muligt anvende laboratorieanalyser  f.eks. i forhold til fordøjelsesproblematikker, allergi og meget mere.  www.nordicvms.dk.